За нас

Фирма “Сердика Софтуер” е основана през 2001 г., и има утвърдени позиции в следните области:

  • Поддръжка на ИТ инфраструктурата на фирми и организации – хардуер, софтуер, решения, консултации
  • Интеграция на свободен софтуер (Linux, LibreOffice и др.) в съществуващи системи, или създаване на нови на тяхна база.
  • Проектиране, доставка и инсталиране на системи и мрежи
  • Изготвяне на специализиран софтуер по поръчка
  • Хостинг – домейни, сайтове, е-поща, специализирани Интернет решения
  • ИТ сигурност и защита – анализи и решения

Решенията, които предлагаме, обикновено са прости и евтини, но работят добре. Там, където принципно се правят неща, за които се заплащат десетки хиляди долари, ние често успяваме да се справим в пъти по-евтино. Там, където обикновено се назначават ИТ специалисти с високи заплати, ние се справяме прилично за по-малко пари – а предлагаме ресурсите на цяла фирма вместо тези на един специалист. За връзка с нас: мобилен: 088 73 73 422 e-mail: office [маймунка] serdica.org


На тази страница е прието да бием тъпана колко велики сме. Истината е, че не сме богове. Никой не е – за разлика от другите, ние просто си го казваме честно. Умеем добре няколко неща, предлагаме ги – това е. :-) Обичаме си работата и се стараем да не отстъпваме на никого. Предпочитаме да инвестираме не в реклама, а в умения и знания. Не ни е интересно да сме надути и важни, а да се справяме с проблемите и клиентите ни да са доволни. Много по-приятно и мотивиращо е. И когато успяваме, проблемът с парите се решава от само себе си.