Гарантирано съхранение

Binary code and lock shape on pixellated screen

Гарантираното съхранение е услуга, която ви позволява надеждно съхранение на необходима или чувствителна информация.

Почти всяка фирма има информация, която е ключова за работата ѝ и не бива да бъде губена. Също, почти всяка фирма има информация, която е нейната търговска тайна и не бива да попада в лоши ръце (например тези на конкурентите). Ние предлагаме съхраняване на точно такава информация.

Цената на услугата е 10 лв. на гигабайт на година.


(Информацията ви се съхранява на 2 отделни машини, намиращи се на различни места. Най-вероятното събитие, което би могло да унищожи и двете, е хвърляне на атомна бомба над България. (Пу-пу!)
Горещо препоръчваме информацията, която ни изпращате, да бъде шифрована – така, че дори ние да не можем да я прочетем. Ако искате, можем да ви посъветваме как да направите шифроването. Редно е обаче този съвет да ви бъде даден от експерти, които не са свързани с нас. Ако искате да имате удобен достъп през Интернет до информацията си, можем да го уредим. Ще се наложи обаче да се снабдите с програми за шифрована връзка през Интернет и да пазите кодовете си за достъп наистина добре. Иначе все едно държите тази информация на своя компютър, или на дискове на бюрото си.)