Абонаментна поддръжка

StethoscopeЕдна от основните услуги, които фирмата ни предлага, е оказване на абонаментна поддръжка на компютрите и другата ИТ инфраструктура на фирми. Абонаментна поддръжка ще рече сключване на договор за решаването на компютърните проблеми на фирмата Ви срещу фиксирана месечна сума. В стандартния случай тази сума покрива:
  • Пълна профилактика на компютрите ви веднъж месечно.
  • Отзоваване на всички спешни повиквания, които можете възникнат за месеца (и решаване на съответните проблеми).
  • Съвети и информация на ИТ теми – при необходимост.

Простичко казано – ако имате някакъв проблем с компютъра, или имате нужда от ИТ съвет, звъните, и оставяте грижата за проблема на нас. Единственото, което не покрива абонаментният договор, е закупуването на нови компютри, или части за компютри. Ние обаче можем да поемем закупуването и монтирането им, точно както поемаме всички други ремонти. Цената на абонаментната поддръжка се определя от много фактори – брой на компютрите, състоянието им, натоварването им, броя използвани периферни устройства, и т.н. Ако искате точна цена за Вашата фирма, позвънете ни, или ни пишете. Изготвянето на оферта е безплатно.

(Абонаментната поддръжка е мръсна, досадна, не особено благодарна, и зле платена като за ИТ бранша работа. Но ако е вършена както трябва, и е от полза, е като цяло сигурен доход. Така че гледаме да я вършим съвестно, и клиентите ни да са доволни. От нея не се става Бил Гейтс, но в България Бил Гейтс не се става от нищо, дори в ИТ бранша.)